Dudzio993 53 Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie chciałby ktoś zagrać z towarzyszami gadającymi po polsku i robić wspólne akcje na miare prawdziwych oddziałów policyjnych ? Szukam ludzi do wspólnej zabawy bez spinania o porażkę czy danie ciała w jednej z rund. Cytuj Link to post Share on other sites
idrugman 3 Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Mogę się dołączyć ale w domu jestem dopiero w środę 23 jak coś steam kefir997 uplay drugman. Cytuj Link to post Share on other sites
Dudzio993 53 Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie ma problemu Z teamspeakiem, mumble czy innymi tworami do komunikacji nie będzie problemu ze względu na wbudowany komunikator w grze. Mój nick na Uplay: Dudzio993 Cytuj Link to post Share on other sites
Vittorio 13 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Witam niedługo i ja chętnie dołączę do was i poznam tajniki gry gdyż zamierzam ją kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts