Skocz do zawartości

Recommended Posts

§  Budżet: 300zł, do naciągnięcia jeśli będzie warto

§  Jakiej myszki obecnie używasz:  Logitech G500

§  Jaką masz obecnie podkładkę:  a4tech 500mp

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: 1600

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 12cm

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): GTAV, W3, BF4, LoL, CIV5

§  Ile przycisków używasz w myszce: 3 boczne przyciski nad kciukiem

§  Chwyt: claw grip z domieszką palm gripa

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):  1+2+2

§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka): 14.5cm, 20cm do linii nadgarstka

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz:  sensor zaczyna umierać 

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): kształt przypominający G5 i G500 (G502 w moim odczuciu jest za płaska, a umiejscowienie sniper buttona absolutnie mi nie pasuje), 2 klawisze nad kciukiem to minimum - najlepiej trzy

Dzięki za propozycje. Mionix Avior (rozumiem że wersja 7000?) ma profil uniwersalny, zapomniałem dopisać, że preferuję myszki profilowane dla praworęcznych. Qpad 5K kształt ma cudny, jednak co z sensorem? Wyczytałem o występującej sporej akceleracji, jest tam jednak (bazując na wersji bez LE) laser ten sam co w mojej aktualnej myszce, w której nie zauważyłem tego problemu. Spodobały mi się zarówno Rival 300 i FK1, mam jednak wątpliwości co do przycisku cofnięcia strony w tym pierwszym - nie jest za bardzo przesunięty do tyłu?