allbercik8 0 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam zamierzam do mojego nowego laptopa kupić myszkę typowo do gier, głównie cs:go znalazlem steel series rival 300 fade edition cs:go. Kolorki takie ze skinow csa rozowe fiolet itp. o tej myszce mowie. moze ktos ta myszke ma lub sie zna na niej i opowie czy jest to faktycznie dobra gra do gier? gry poza cs:go to bf4 h1z1 wiec tez strzelanki oraz skyrim. Prosze o opinie co do tej myszki. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Wzór , rival to stosunkowo dobra mysz ale moze sie okazać za duża i np zle leżeć , ja tak miałem + nie polecam dopłaty do fade, lepiej zwykłego rivala bo to to samo tylko jest czarny i 70zl tańszy. Ale najpierw wzór Cytuj Link to post Share on other sites
ziareN 0 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Rival 300 ale zwykły i jest to nieprawda że myszka nie nadaje się dla osób z małą ręką (mam małą rękę i Rivala), jedyne co musisz do tego mieć to podkładka min. 40x20 IMAO. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Trzymasz mysz fingerem pewnie bo plam na niej ciężki . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts