CrazZier 0 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Witam mam problem nie wiem jaki smartfon wybrać mam do wyboru Sony Xperia SP albo Sony Xperia M. Mam nadzieje że ktoś pomoże Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 SP lepsza - tutaj nawet nie ma co rozwijać myśli. Cytuj Link to post Share on other sites
CrazZier 0 Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 SP lepsza - tutaj nawet nie ma co rozwijać myśli. Okey dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Oj CrazZier miałeś już swój temat,w którym napisaliśmy Ci żebyś brał Xperia SP. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 SP jest lepsza na papierze, miałem ja przez jakiś czas i bardzo źle wspominam ten okres. To książkowy przykład mułowatości androida spowodowanej tragicznie wolna pamięcią wewnętrzną mimo dość szybkiego procesora. Szczerze odradzam, szkoda nerwów. Powiedz ile masz pieniędzy oraz jakie masz wymagania to dobierzemy coś lepszego Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 (edytowane) SP jest lepsza na papierze, miałem ja przez jakiś czas i bardzo źle wspominam ten okres. To książkowy przykład mułowatości androida spowodowanej tragicznie wolna pamięcią wewnętrzną mimo dość szybkiego procesora. Szczerze odradzam, szkoda nerwów. Powiedz ile masz pieniędzy oraz jakie masz wymagania to dobierzemy coś lepszego Lepsza na papierze od Xperia M? Miałeś ty w ręce Xperia M przyjacielu? Swoją drogą pewnie ma około 200 zł na wydanie. W tej cenie nie kupi nic lepszego. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez ArioX Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Tu jest jego temat http://forum.benchmark.pl/index.php?/topic/197913-Jaki-smartfon-wybrać-? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts