gregor2k94 0 Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Witajcie, mój monitor LG M2352 obsługuje do 75hz, chciałem to wykorzystać w cs go. Monitor jest podłączony pod laptopa przez kabel hdmi ( laptop lenovo y50-70), niestety gdy ustawię rozdzielczość z odświeżaniem 75hz to cs nie jest płynny . Tu pojawia się moje pytanie - czy jak kupie Konwerter HDMI do VGA to rozwiąże ten problem? Cytuj Link to post Share on other sites
pwojciech 31 Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 K. graficzną sobie zmień, a nie kabel... Dobrze, że nie szukasz przejściówki usb do myszki, bo ci gra tnie. Cytuj Link to post Share on other sites
gregor2k94 0 Napisano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 K. graficzną sobie zmień, a nie kabel... Dobrze, że nie szukasz przejściówki usb do myszki, bo ci gra tnie. Czytałeś w ogóle mój post? Nic nie wnosisz do tego tematu, Twoja odpowiedź jest bezsensowna. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 czy jak kupie Konwerter HDMI do VGA to rozwiąże ten problem? nie Cytuj Link to post Share on other sites
Marek0912 1 Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Takie połączenie nie rozwiąże twojego problemu. Te wszystkie przejściówki pozostawiają wiele do życzenia. Kupuje się taki kabelek a później jest totalne rozczarowanie jakością obrazu. Do tego często są zakłócenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts