Bakushin 0 Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Witam poszukuję dobrego komputera do gier Zastosowanie komputera: Gry Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 8000 zł Kiedy zamierzasz kupić komputer? W sumie to jak najszybciej. Których części potrzebujesz?: sama "buda" Czy będziesz podkręcać sprzęt? Raczej nie Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor? Czy masz zamiar go zmienić? Jaki to model?:Jeszcze nie kupiłem. Specjalne wymagania: wysoka wydajnośc Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? Nie Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Jeszcze nie kupiłem. 8000 zł razem z monitorem ? Czy będziesz podkręcać sprzęt? Raczej nie W takim razie zmniejsz budżet bo zakup takiego sprzętu za taką kasę bez możliwości OC to przegięcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Bakushin 0 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 A więc co mam zrobić ? Podkręcić procesor czy dać sobie spokój i kupić tańszy zestaw ? Cytuj Link to post Share on other sites
adek24 22 Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 To zależy od Ciebie. Jak wiesz, że nie masz ochoty podkręcać i się w to bawić to po prostu lepiej kupić coś tańszego, a jak poczujesz, że sprzęt się "starzeje" znowu coś kupisz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts