wysok 0 Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ok powiem prosto i jasno , wasza odpowiedz prawdopodobnie skaże mi moje kupno. Co byście kupili z tej listy http://www.techfanatyk.net/polecane-slu ... e-do-gier/ , i z poza niej ? PRzypomniam ze bd mial Xonara Dx bez wzmacniacza. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 HD 380 pro. Wzmacniacz nie jest konieczny (wg fallowa). Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 @up Popieram. Cytuj Link to post Share on other sites
wysok 0 Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 HD 380 bardziej pasują do muzyki , a wg mnie lepszym modelem będą HD485 do gier , racja ? Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Pomyśl o HD215/HD380pro, co do różnicy między zamkniętymi a otwartymi to na początku jaki szok może przeżyć to jedynie w jakości, mnie przy pierwszych zamkniętych słuchawkach jakie miałem na uszach dobiło jaką jakość w sobie ma ta muzyka, w ogóle efekty których nigdy wcześniej nie słyszałem w danej muzyce, to był jedyny szok nic więcej. To prawda że boli lekko głowa ale to mija najgorsze jest to jak ktoś cię woła na obiad a ty nic nie słyszysz xd. Co do AKG530 jest to rewelacyjna konstrukcja w której cena=jakość, ale jak pisałem nie nadaje się do gier i muzyki dnb/techno przez brak bass'u. Tzn ma bass ale strasznie cienki ( nie wiem czy to ja słuchałem na wadliwym modelu, czy po prostu są tak konstruowane ) +Dziękuje moderacji za warna mimo braku wyjaśnienia z jakiej przyczyny . Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Bass w AKG 530 jest, ale nie ma swój oddzielny charakter :E Mi się przyjemnie słuchało (na xonar essence). Cytuj Link to post Share on other sites
_nrt_ 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Bass w AKG 530 jest, ale nie ma swój oddzielny charakter :E Mi się przyjemnie słuchało (na xonar essence).otoz to. k530 z dobra dziurka graja pieknie, bez wzmacniacza brakuje basu ale jest przestrzen. sam bym wzial na miejscu wysoka hd555, bas to nie wszystko a przestrzeni w grach nigdy za wiele, czyli 555 jako rozwiazanie kompromisowe. Cytuj Link to post Share on other sites
wysok 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 JA sie was pytam teraz czy hd380pro czy hd485 a wy mi a akg ;s (to byl moj stary wybór , trzeba czytac nowe posty.) Wiec Hd380pro czy hd485 czy hd555 ? DO GIER !!. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 380pro Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 posłuchaj każdej pary w sklepie. Wszystkie są dobre a różnią się brzmieniem, a każdy woli co innego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts