Rakoth 5 Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Witam, Dziś jadę podpisać umowę na internet w T-mobile LTE dla biura. Mogę albo wziąć od nich router lub kupić coś we własnym zakresie i wolę sam coś kupić. Proszę o polecenie jakiegoś router do 300zł. Im lepszy zasięg/moc wi-fi tym lepiej. Sam patrzyłem na Asusy i TP-link ale nie mam czasu żeby się wszystkiemu na rynku przyjrzeć i samemu wybrać. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Ja mogę polecić router mobilny Huawei e5373. Bardzo fajny router ,który sprawdza się w domu (możesz go nawet używać jako repeater) albo wracasz go w plecak i jedziesz na wycieczkę Cytuj Link to post Share on other sites
Rakoth 5 Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Moglem to napisać od razu, potrzebuje routera stacjonarnego Mobilny już mam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts