bibollus1 0 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Siemka, zastanawiałem się ostatnio, czy nie pora wymienić swojego pada. Mam od od 1 gimnazjum pada od x'a 360, to będzie jakieś 8 lat z kawałkiem i już mi się wysłużył. Używany sporadycznie, ale nie oszczędzałem go i wiele godzin mi posłużył, więc ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony. Tylko, że już jest zniszczony, z analoga zdarła się gumka, triggery skrzypią i wizualnie woła o pomste do nieba. Nie kupowałbym nowego, póki ten jeszcze działa, ale wpadła mi w oko ta aukcja: http://allegro.pl/oryginalny-pad-xbox-one-kabel-pc-gw-12-m-fvat-i5270320142.html#tabsAnchor Myślicie, że to oryginalna wersja? I co się może kryć w wersji oem pada? Może być powystawowy itp. czy zwyczajnie nowy, bez pudełka? No i czy ten kabel pc wystarczy,żeby działał dobrze podpięty do komputera? Cytuj Link to post Share on other sites
zwierzix12 16 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Kupiłem od tego allegrowicza tego pada i jest on oryginalny. Wystarczy podpiąć kabel do USB i pada i wszystko gra. Te pady są używane, można powiedzieć refurbished. Przy odbiorze paczki najlepiej sprawdzić od razu czy wszystko działa. U mnie nie działał RB i od razu poszedł na wymianę. Drugi już przyszedł dobry. Cytuj Link to post Share on other sites
GoingMad 396 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Co te czeski z tymi kablami? Pady od PS3/4 Xboxowe mozna podlaczyc pod bluta za 2.50zl... Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Pady sony tak, pady Xboxowe nie. Zarówno do X360 jak i One potrzebny jest nadajnik, z tym że do One z tego co wiem jeszcze nie wyszedł. Więc nie wiem skąd info kolegi o tym "blutu". Cytuj Link to post Share on other sites
sstaq 0 Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Adapter do XONE już jest w sprzedaży, ale póki co dostać go można tylko w sklepie Microsoft'u.Więcej info w tym wątku: http://forum.benchmark.pl/topic/195495-adapter-do-pada-od-xbox-one-na-pc/ Cytuj Link to post Share on other sites
bibollus1 0 Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Bezprzewodowy pad mnie nie interesuje, więc kabel jak najbardziej mi odpowiada. Dzięki za pomoc. A jak z stanem wizualnym tych padów? Jakbyś je ocenił w skali 1-10? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts