Myfal 4 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Witam chciałem zakupić sobie Xiaomi Redmi Note 2 (wcześniej myślałem o zakupie xperii z1 ale po przejrzeniu paru tematow tu na forum stwierdziłem że chyba jednak nie zdecyduje się na nią)Skąd najlepiej zakupić telefon czy ze strony xiaomiforsale może z allegro albo może ktoś poleci ciekawą stronkę Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Ze stronki masz gwarancję. Cytuj Link to post Share on other sites
Myfal 4 Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) a gdybym na przykłąd kupił z takiej strony http://www.oppomart.com/phones/xiaomi-redmi-note-2.htmlniby napisane jest że jest też gwarancja ale znając życie to nie obejmuje naszego pięknego kraju ;p Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Myfal Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts