ashur 1 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witam, dopiero czytając artykuł na bechmark dowiedziałem się że One Plus One ma polskiego dystrybura, a poprzez co 24 miesięczną gwarancje, więc zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Przejrzałem już kilka recenzji i szczerze, praktycznie nic złego o owym urządzeniu nie można powiedzieć. Kupując telefon przede wszystkim zależy mi na wydajności, płynności. Używałbym go do muzyki/gier/internetu i do testowania napisanych programów. Jeśli dobrze rozumiem to wciąż są wydawane na niego aktualizacje od producenta, posiada Google Play wraz z preinstalowanymi aplikacjami - trochę jak nexus, plus trochę rzeczy od producenta. Czy jest coś szczególnego o czym powinienem wiedzieć przed kupnem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Szczególnego nic nie ma. Bardzo dobry telefon. Płynny, szybki, przyjemnie leży w dłoni. Aparat mógłby robić lepsze zdjęcia, jednak do tych wymagań pasuje bardzo dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
mr.Mad 33 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Podpisuje się pod powyższym lecz należy jeszcze wspomnieć że producent będzie go wspierał tylko do końca tego roku, mowa oczywiście o aktualizacjach oprogramowania wydanych przez producenta. Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Telefon całkiem udany, choz już stary, obecnie do kupienia za 279$ z przesyłką do domu. Ale ja bym pomyslał nad Lenovo Zuk Z1, dużo lepsze parametry przy podobnej cenie i oficjalne wsparcie cyanegen OS, 1+1 bęzie miał Color OS, Niektórzy zarzucaja słaby ekran w zUK ale chyba nie jest tak źle https://www.youtube.com/channel/UC7GZW-dOIMFKihSp954TMQATelefon otrzymał juz Androida 6 i cyan OS 13 juz wkrótce. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 W Zuk doczepiłbym się raczej do bardzo dużego rozmiaru urządzenia jak na 5.5 cala Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts