DonFG 9 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Mój wiekowy ASUS RT-G32 odszedł właśnie na emeryturę. Poszukuję jakiegoś możliwie najtańszego następnika. Czym się kierować przy wyborze ? Budżet to ok. 100zł, więcej wolałbym nie wydawać zwłaszcza, że wspomniany już asus kupiony był za grosze a służył całe lata. Sieć mało skomplikowana - 5 komputerów pod WLAN Edytowane 3 Grudnia 2015 przez DonFG Cytuj Link to post Share on other sites
Gwiazdek 1 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Napisz jak wygląda miejsce gdzie będziesz go używać , mieszkanie w bloku czy dom jednorodzinny? W takim budżecie mogę polecić : http://www.x-kom.pl/p/216787-router-asus-rt-n12-plus-300mb-s-b-g-n-4xssid-repeater.html Niezłe radio,łatwy w konfiguracji , stabilny, oczywiście bez dualband za 100 zł takiego nie dostaniesz. Cytuj Link to post Share on other sites
DonFG 9 Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Mieszkam w kamienicy z jednymi sąsiadami.Dualband wiem, że nie w tej cenie, ale z drugiej strony byłby on aż tak przydatny ? Ten Asus wygląda bardzo sensownie. Brać ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts