skapskiadi 870 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Hejka, planuję na święta zakupić mamie do auta nowe radio żeby odtwarzało MP3 z USB i ew. płytki CD tylko nie bardzo wiem jak sie za to zabrać Auto to Nissan X-Trail, radio jeszcze na kasety Teraz pytanie co do wymiany- wystarczy wyjąć stare i podpiąć nowe? Czy trzeba się jeszcze z czymś bawić? Czy nowe radio trzeba wybrać pod konkretne parametry czy po prostu co mi się podoba to brać? Wybaczcie za te zapewne banalne pytania ale jestem w tym całkowicie zielony, do tej pory jedynie lałem wachę i jechałem i to tyle czym się przejmowałem PS. Jeśli ogranicza się to do podmiany radia to byłbym wdzięczny za polecenie czegoś najlepiej do 200zł, wszelkie pomocne wskazówki mile widziane Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Do 200 pln nie dopadniesz nic z cd i usb... Tzn nic sensownego. . a co do samego radia to zalezy jak jest zamontowane stare radio... Jesli ma ramke i zajmuje jedno okno to kupujesz nowe, stare wyciagasz, podpinasz przejsciowki, ktore powinny byc w zestawie i gotowe. Cytuj Link to post Share on other sites
skapskiadi 870 Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 A z samym USB? Na RTV Euro AGD widzialem juz radia blaupunkt czy pioneer za ~210-220zl wlasnie tylko z usb. Czyli rozumiem, ze nie trzeba patrzec na zadne parametry itd itp? Jak tylko uda sie zamontowac to wszystko jest ok i bedzie dzialac? Cytuj Link to post Share on other sites
GergG 134 Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Może być potrzebna przejściówka , w zależności od auta: http://allegro.pl/zlacze-kostka-iso-do-instalacji-auta-19-modeli-i5278761036.html + jeszcze ew. przejściówka do anteny .... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
skapskiadi 870 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts