alladen 19 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Witam. Poszukuje klawiature z podświetleniem do 80-100zł. Na razie znalazłem A4TECH KD126 oraz Natec Medusa 2. Czy prócz tych które wymieniłe jest coś wartego zainteresowania w tym budżecie ? Cytuj Link to post Share on other sites
GI674 5 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Mam Nateca Medusę 2 od nieco ponad miesiąca. Według mnie jest cicha (choć to indywidualna kwestia). Podświetlenie ma znacznie lepsze od poprzedniego Zalmana ZM-K400G. Gra mi się na nie fajnie, a pisze wprost rewelacyjnie (dzięki niskiemu skokowi). Ma jedną wadę- szybko się palcuje. Jeśli nie jesteś fanem wysokich skoków w klawiszach i lubisz niski ew. średni skok (ja nie znoszę wysokiego skoku, niski uwielbiam) to polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Wydaje mi się, że Natec będzie jednak bardziej wytrzymały i bardziej odpowiadają mi jego przyciski. Ogólnie to bardzo przyjemna klawiatura i co najważniejsze - jest cicha Cytuj Link to post Share on other sites
alladen 19 Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Niestety szkoda że Natec ma błyszczący plastik (ten kto go wymyślił powinien smażyć się w piekle ). Zależy mi właśnie aby klawiatura była matowa oraz miała niebieskie podświetlenie (fajnie gdyby miała także wysoki skok do którego przywykłem, ale nie jest to priorytet). Myślałem jeszcze o Natec Genesis RX33 ale przez plastik i kolor odpada. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts