nemesis205bw 0 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 § Budżet: 300 § Jakiej myszki obecnie używasz: niewazne, jakas tania z marketu § Jaką masz obecnie podkładkę: nie mam § Z jakich wartości DPI korzystasz: nie wiem § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: lol nie liczylem § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): Fallout 4, strategie, strzelanki... rozne § Ile przycisków używasz w myszce: 4-5 § Chwyt: obojetnie, moze doradzcie? § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce: roznie to bywa zalezy od myszki § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: srednia § Dlaczego chcesz zmienić mysz: bo chce § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): gdybym wiedzial to bym sam wybral. Doradzcie cos Chce po prostu jakas dobra klawiature i mysz do komputera - glownie do grania. Cytuj Link to post Share on other sites
barbapapa11 9 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Ja ze swojej strony polecalbym ci zestaw: Mysz steelseries rival, fajna duza myszka, niesymetryczna z dobrym sensorem, powinnienes dostac za jakies 160zl Klawiatura gigabyte force k7, niski skok klawiszy, podswietlana, znosnie wykonana, kosztuje kolo 150zl Zastanowilbym sie takze nad zakupem podkladki, bo podnosi to wygode korzystania z myszki. Powinna wystarczyc ci jakas nostromo kolo 20zl, ewentualnie a4 tech x7. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez barbapapa11 Cytuj Link to post Share on other sites
nemesis205bw 0 Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Ja ze swojej strony polecalbym ci zestaw: Mysz steelseries rival, fajna duza myszka, niesymetryczna z dobrym sensorem, powinnienes dostac za jakies 160zl Klawiatura gigabyte force k7, niski skok klawiszy, podswietlana, znosnie wykonana, kosztuje kolo 150zl Zastanowilbym sie takze nad zakupem podkladki, bo podnosi to wygode korzystania z myszki. Powinna wystarczyc ci jakas nostromo kolo 20zl, ewentualnie a4 tech x7. dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts