Nbareja 0 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Witam, i od razu przepraszam za brak konkretnych danych, ale najzwyczajniej w świecie, nie wiem co napisać Chcę kupić tacie telefon, tata używa od 15 lat tego samego samsunga, starego z normalną klawiaturą itd. Doszliśmy do wniosku że pora mu ten telefon wymienić. I nie wiemy co kupić Tata, co dwa lata wymienia telefon, wsadza nowy do szafki i zapomina o nim. W domu wszyscy używają telefonów typu Samsung S5, S6 Note 4 itd. Więc, technologia go kompletnie nie interesuje. Generalnie szukam czegoś łatwego w obsłudze, do czego się szybko będzie mógł przyzwyczaić (po ówczesnym pokazaniu "co i jak" po sto kroć, ale do tego jestem przygotowany), bateria musi trzymać długo, a telefon nie koniecznie musi być ogromy. Będę wdzięczny za każdą radę, za każdą wskazówkę itd. Jeśli ktoś ma tylko jakieś pomysły to bardzo proszę. (sam zastanawiam się nad blackberry q5 albo q10) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts