Lukassek1999 0 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Cześć wszystkim,Przygotowuje się obecnie do zakupu smartfona, kieruje się raczej dużą wydajnością nie patrząc na markę... Dlatego moim bardzo zainteresowałem się modelem OnePlus One, myślałem o OnePLus Two jednak: większa kasa, nie jest dużo lepszy, brak polskiej dystrybucji...Powiedźcie mi czy w cenie do 1500 zł znajdę coś lepszego od OnePlus One... Z tego co wiem to już kilka sklepów ma ten model w swojej ofercie, cena trochę wyższa jak za polską dystrybucję, jednak wole dopłacic i mieć spokój psychiczny z gwarancją. Prosze o szczere odpowiedźi z mocnymi argumentami.Obecnie przymierzam się do zakupy w tym sklepie z uwagi na raty 0%http://www.sferis.pl/p/377038-smartfon-oneplus-one-a0001-sandstone-black-64gb-0101022601.html Rozważam również zakup Meizu MX5 jednak nie wiem, który model będzie lepszy dla mnie? Moje wykorzystywanie gry aplikacje, internet, połączenia, Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Przecież Oneplus ma dystrybucję europejską, włącznie z Polską. Gwarancja door-to-door. Zakupu można dokonać na stronie producenta. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Za 1600 zł kupisz już G4 lub nawet S6 najlepszego flagowca tej generacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Tak jak kolega wyżej, aktualnie to S6 jest najwydajniejszym flagowcem tego roku. Również jest Lenovo ZUK z1 procesor ten sam co w OnePlus One tylko bateria większa i czytnik linii papilarnych. Meizu MX 5 jest na MTK więc średni zakup, jak coś to jedynie MX5 Pro z procesorem z S6. Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Blest Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts