Dziuu 0 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 WitamNiedawno skończyła mi się umowa w play na firme. Chciałbym zabrać nowy telefon, stary padł jakiś czas temu. Co myślicie na temat kupna nowego telefonu i na przykład ładowania sobie karty w virgin lub vikings mobile ? czy bardziej opłaca mi się podpisać kolejną umowe na firmę ? Rozważam abonament 59,99, ale bardzo by mi zależało na jakimś telefonie ze średniej lub wyższej półki. Przypadł mi do gustu HTC One M9, ale miałbym dopłaty 929 zł to już trochę jest, ewentualnie huawai P8. Więc może co polecacie na obecny moment z telefonów podchodzących pod te lepsze, że tak to ujmę Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ja mam virgin jak już i połowa mojej rodziny. Nie mogę na nich złego słowa powiedzieć oferta za 29zł. Teraz abonamentów się zbyt nie opłaca zwłaszcza z dużymi dopłatami za telefon. Co do M9 to nie jest to udany model. Przegrzewający sie procesor, aparat gorszy niż u konkurencji Huawei P8 jest to bardzo zacny telefon. Za allegro od osoby przedłużającej umowy już za 1200 można kupić i już za 1150 widziałem dzisiaj:) jeśli nie będziesz grał w zaawansowane gry to się sprawdzi w 100% Honor 7 też jest godny uwagi bo jest ulepszony względem P8 o kilka rzeczy np lepsza bateria albo czytnik linii papilarnych. Z innych to Sony Xperia Z2 lub jeśli wolisz mniejsze to Z3 compact. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts