viNMass 96 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Witam, zakupiłem dzisiaj wyżej wymieniony model od Sony i po uruchomieniu, włożeniu karty SIM i SD jest problem z połączeniem wifi. Zasięg jest maksymalny, czasem spada a gdy próbuję się połączyć piszę: Zapisana, zabezpieczona za pomocą protokołu jakiegoś WPN czy coś. Po chwili jest jedna kreska i piszę Problem z uwietrzylnieniem. Poczytałem i niby to jest problem z routera, który może mieć limit zapisanych urządzeń które z niego korzystają albo nie wpisany mac, nie znam się dokładnie. Z routera korzysta kilka osób, 3 w moim domu, dwóch sąsiadów (jeden właściciel tego neta). Przyniósł mi kiedyś router i kazał zostawić wylączony, nie wiem dlaczego ;o wbił na stronkę, podał jakieś hasło i login i coś tam robił, powiedział że jakby się coś działo to tam coś ustawić. Nie pamiętam już danych, jest sens do niego iść pytać się czy jest to raczej wina ustawień w telefonie? Problem rozwiązany, siostra mi podała błędne hasło.. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts