droid 1091 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ponoć poziom S7 - 88 punktów. http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-10-camera-overview-A-great-all-rounder-for-stills-and-video Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Te wszystkie testy można sobie wsadzić w ... Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 te ich punktacje to o kant CH. można rozbić LG G4 i Note 4 mniejsza punktacja niż IP6sPlus Jaaaaaaaasne... Mam iphone i miałem G4 i aparat to wielka przepaść na korzyść LG czekam na testy praktyczne a nie jakieś bzdety do nabijania wyświetleń bez pokrycia w prawdzie Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Testy praktyczne ale kogo? Trzeba to sprawdzać samemu bo większość recenzentów nie ma zielonego pojęcia o fotografii a ktoś kto się zna (zresztą słusznie) aparat w telefonie traktuje jako ciekawostkę na nagłe sytuacje. Cytuj Link to post Share on other sites
Teth 0 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 (edytowane) z5 premium przeciez napisałem 2 tygodnie wystarczyło jeszcze jakieś uwagi ? Tu jest też kilka fajnych: oraz jest też poprzedni model Generalnie dużo tego. I na każdy model. Także argumentacja że ho ho Edytowane 3 Maja 2016 przez Teth Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts