konradr33 0 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) Witam forumowiczów. Otóż siostra ma Huawei. Ostatnio pękła w nim szybka. Zdecydowała się kupić coś nowego, co nie będzie takim złomem. Chcę jej jakoś pomóc ale jakoś specjalnie nie za bardzo wiem jak. Więc proszę Was o pomoc. Więc: budżet : 500zl gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu :przez internet bądź w zwykłym sklepie nówka czy używka :skłaniam się do nowego preferowany rozmiar wyświetlacza : ok 4,5 cali preferowany system mobilny : Android (jezeli na prawde warto, to będe namawiał do WP) do czego będę używać urządzenia : zwykłe codzienne używanie moje najważniejsze wymagania : płynna praca!, i żeby robił zdjęcia jako tako własna propozycja: może Motorola Moto E (2015)? z góry dziękuję za pomoc Edytowane 30 Listopada 2015 przez konradr33 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Lumia 735 będzie najlepszym wyborem w tej cenie ma bardzo dobre aparaty,świetny ekran OLED,dobrą baterię i oczywiście płynnie działa. Cytuj Link to post Share on other sites
konradr33 0 Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) dzięki za szybką odpowiedź rozumiem że mówiłeś o używkach? a jakiś odpowiednik jednak wśród androida? Edytowane 30 Listopada 2015 przez konradr33 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts