zajkowsky 0 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 budżet jakim dysponujesz 600 zł gdzie i jak zamierzasz dokonać zakupu allegro wolisz nówkę czy może być używany nówka preferowany rozmiar wyświetlacza preferowany system mobilny Android do czego będziesz używać urządzenia Internet, muzyka, gry najważniejsze wymagania dobry procesor, RAM Witam, poszukuje telefonu dla dziewczyny - wymagania j.w. Na allegro w tych cenach mozna juz dorwac lg g2 i sony z - pytanko czy lepiej postawic na specyfikacje lecz starszy telefon , czy na coś nowszego tylko w lepszej specyfikacji. Może w tej cenie zaproponujecie coś innego Chce po prostu w tej klasie cenowej kupić najlepszy telefon Wiem, że podobny temat był niedawno , lecz dotyczył lumii która mnie kompletnie nie interesuje. Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ten G2 i Z to refubrished z Chin czyli niewiadomo co jest w środku, kto to robił i gdzie. Dodatkowo nie ma gwarancji producenta tylko serwisowa czyli tak jakby jej nie było. Te 2 modele to tylko używane ale za 600 to bardziej Sony bo G2 w bdb stanie to 700-800zł i z gwarancją jeszcze Niestety nie ma się co oszukiwać i w tej cenie nowego i dobrego pokroju G2 nie dostanie. Może szukać Motorola Moto G 2 generacji. Chyba jedyna sensowna opcja w tej cenie z racji na czystego androida. Inne to LG G3s albo G4c ale nie będą takie szybkie jak Motorola. Za 700 lub lekko ponad widywałem już Huawei P8 lite Link to post Share on other sites
zajkowsky 0 Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) Rozumiem, dzięki w takim razie za wyjaśnienie skąd te ceny...Motorola odżyła i będę się przyglądał w takim razie. p8 lite też całkiem ciekawy ale nie wiem czy dam radę tą stówke jeszcze znaleźć... Co sądzisz o asusach ? edit : kurcze szkoda że nie ma lte...myśle jeszcze nad moto e 2 gen.... a jakie macie opinie o meizu ? Edytowane 30 Listopada 2015 przez zajkowsky Link to post Share on other sites
Rozwiązanie dawid0032 746 Napisano 30 Listopada 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Asusy są całkiem ok. Zenfone 2 laser jak najbardziej 5 też niezła ale laser jest poprawiony tylko cenowo chyba nie da rady A o którym Ty myślałeś? Meizu są całkiem ok. Zobacz też Xiaomi Redmi 2 wersja z 2gb ramu i 16gb rom E2 jednak słabsza Link to post Share on other sites
zajkowsky 0 Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Asus napisałem w ciemno, miałem nadzieje że do 6 stówek urwę zenfone 5 ale sie myliłem.... Laser poza zasięgiem... Zaobserwowałem własnie ostatnio bum na chińczyków - xiaomi i meizu . Co do w/w Xiaomi powiedz mi jak wygląda serwis w Polsce tych sprzętów ? Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Kupując xiaomi na xiaomiforsale.com masz gwarancję 1 rok,czas dostawy 3-4 dni z Czech i serwis we Wrocławiu. Link to post Share on other sites
zajkowsky 0 Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki za pomysł - pójdźmy dalej. Mam ten model : https://www.xiaomiforsale.com/pl/telefony/136-xiaomi-redmi-2-2gb-black.html - w nazwie niby 2 GB , ale w specyfikacji 1 GB... MAsz może doświadczenie z tym portalem ? Ile trzeba czekać na przesyłkę ? edit: wybacz, niżej jest napisane iż chodzi o wersję 2gb. Fajnie się prezentuje ten telefonik....W tej cenie nic konkurencyjnego nie złapie, hm ? Edytowane 30 Listopada 2015 przez zajkowsky Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Z czech to do 4-5 dni. Z Chin to 7 dni kurierem do Czech a potem z do 5 dni więc nie ma źle No raczej z konkurencji to nic lepszego nie znajdziesz. Na miui to działa bardzo dobrze Chyba że zaszalejesz i kupisz Redmi Note 2:) sporo lepszy jest Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 W tej cenie na androidzie nic lepszego nie kupisz. Link to post Share on other sites
zajkowsky 0 Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Myślę , że note 2 mógłby się nie zmieścić w małej damskiej torebce Dziękuje wam bardzo za zainteresowanie i rady, niedługo na pewno napiszę w swojej sprawie bo ja polować będę na moto x force Pozdrawiam ! Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Z tego co ja wiem z doświadczenia to kobity mają te torebki jak worki na śmieci jeśli chodzi o pojemność jak mam coś szukać w torebce od Mojej Dziewczyny to mi się nóż w kieszeni otwiera:p więc pewnie by się zmieścił Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 W damskiej torebce można nawet słonia upchać Link to post Share on other sites
zajkowsky 0 Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 w sumie trudno się z wami nie zgodzić... Weź jej jeszcze wytłumacz , że dostała fajny telefon, bo pewnie będzie zdziwienie czemu to nie Sony albo Samsung - koleżanki takie mają i są spoko..... Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Z pewnością łatwo nie będzie:P Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Nikt nie powiedział że będzie łatwo:p jak mają jakieś wypasione to pewnie tak ale jak w podobnej cenie to sama będzie widziała z czasem że lepszy będzie a poza tym to darowanemu koniowi sie w zęby nie patrzy Link to post Share on other sites
zajkowsky 0 Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Haha dzięki jeszcze raz Panowie, Temat do zamknięcia ! Link to post Share on other sites
Recommended Posts