kalina1010 0 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Cześć, mój laptop zaczął się starzeć i nie działa już tak dobrze jak kiedyś. Zaczęłam więc myśleć o czymś nowym. Jestem uczennicą, moje zasoby finansowe są ograniczone. Chciałam kupić mały, fajny laptop za ok.1000/1500zł. Ale wtedy zobaczyłam artykuł o tym cudeńku. Nie ukrywam, ze fajnie byłoby mieć tableta i komputer jednocześnie. I tu się pojawia mały problem. Nie jestem wymagająca, nie potrzebuję niesamowicie profesjonalnego komputera. Czasem zrobić prezentację w Power Point, czasem coś zmontwać w Movie Maker i oczywiście częsta opcja z Wordem i pisaniem dokumentów. Zwracam się do posiadaczy tego modelu lub do tych którzy mieli z nim do czynienia: czy jest on zdolny do takich rzeczy? nie będzie się cały czas ciął itd.? czy będzie potrafił zastąpić tak mało wymagającej dziewczynie laptopa? Z góry dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
Berlinek 41 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 oj nie. Zdecydowanie lepiej jest kupić sobie laptop. Tablet jest fajny ale jedynie jako dodatek do laptopa ale nie jako zamiennik ! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts