Skocz do zawartości

Programvare.pl

Recommended Posts

Wygląda na porządną firmę.Najpierw zadzwoń i sprawdź czy ktoś odbiera telefon.Ponieważ wystawiają fakturę i mają siedzibę w Łomiankach a nie Nowym Yorku,to myślę,że wielkiego ryzyka nie ponosisz Koniecznie zażądaj faktury...

"Zgodnie z warunkami licencjonowania elektronicznego Microsoft ESD, zakupione licencje systemów operacyjnych Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 oraz pakietów biurowych Office 2010 i Office 2013, klient zobowiązuje się aktywować licencję w przeciągu maksymalnie 14 dni od daty wydania licencji. W przypadku braku aktywacji firma Microsoft może dokonać blokady wydanej licencji, a warunek ten nie podlega reklamacji."

Nie zapomnij o tych 14-tu dniach.Nie rozumiem tego ale tak napisane....

Edytowane przez jarrino

PHU Barbarian Sebastian Balcerzak
ul. Gościńcowa 142
05-092 Łomianki k. Warszawy
NIP: PL1181862118

To nie musi być sklep z neonami... :)Potraktuj to jako żart,ale biuro może mieć nawet w swoim domu i w kiblu....

Edytowane przez jarrino

Wiem, ale muszę zrobić prezentację do szkoły, więc szukam tego typu sklepów, a nikt z moich znajomych go nie wymienił, więc to też o czymś świadczy ;)

Jutro mogę specjalnie dla Ciebie podjechać i sprawdzić czy coś takiego rzeczywiście istnieje.

Edytowane przez BrunoxD

Syn mojego szwagra (mieszkamy na tej samej działce) prowadził kiedyś sklep internetowy z częściami do modeli latających (silnikowych). Trzymał je w zaadoptowanej piwnicy i jego praca polegała na zbieraniu zamówień przez internet a potem pakowaniu i wysyłaniu.Nikt z tej samej ulicy,nic nie wiedział o tym sklepie internetowym. Zdarzało się kilka razy,że ktoś ,po umówieniu przez telefon,przyjeżdżał po odbiór samochodem.Zdarzały się też(rzadko) przypadki,że ktoś wpadł ale właściciela nie było,bo nie był umówiony.Nikt o to nigdy nie miał pretensji. Autorze,dzwoniłeś tam?

Edytowane przez jarrino