Saymix 0 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Witam planuję zakup: http://www.programvare.pl/microsoft-windows-7-professional-coa-oem-dvd-pl-p-26.html. Chodzi o to czy za tą cenę będzie to oryginalny Windows? Jeżeli ktoś z was kupował na tej stronie proszę o odpowiedź. Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Wygląda na porządną firmę.Najpierw zadzwoń i sprawdź czy ktoś odbiera telefon.Ponieważ wystawiają fakturę i mają siedzibę w Łomiankach a nie Nowym Yorku,to myślę,że wielkiego ryzyka nie ponosisz Koniecznie zażądaj faktury... "Zgodnie z warunkami licencjonowania elektronicznego Microsoft ESD, zakupione licencje systemów operacyjnych Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 oraz pakietów biurowych Office 2010 i Office 2013, klient zobowiązuje się aktywować licencję w przeciągu maksymalnie 14 dni od daty wydania licencji. W przypadku braku aktywacji firma Microsoft może dokonać blokady wydanej licencji, a warunek ten nie podlega reklamacji." Nie zapomnij o tych 14-tu dniach.Nie rozumiem tego ale tak napisane.... Edytowane 29 Listopada 2015 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Zortven 402 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Tak powiem, że jestem z tego miasta i nie znam tej firmy, ani jej nie widziałem. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) PHU Barbarian Sebastian Balcerzakul. Gościńcowa 14205-092 Łomianki k. WarszawyNIP: PL1181862118 To nie musi być sklep z neonami... :)Potraktuj to jako żart,ale biuro może mieć nawet w swoim domu i w kiblu.... Edytowane 29 Listopada 2015 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Zortven 402 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Wiem, ale muszę zrobić prezentację do szkoły, więc szukam tego typu sklepów, a nikt z moich znajomych go nie wymienił, więc to też o czymś świadczy Jutro mogę specjalnie dla Ciebie podjechać i sprawdzić czy coś takiego rzeczywiście istnieje. Edytowane 29 Listopada 2015 przez BrunoxD Cytuj Link to post Share on other sites
Saymix 0 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Dzięki za odpowiedzi BrunoxD jeżeli byś mógł bardzo bym cię o to prosił Cytuj Link to post Share on other sites
Zortven 402 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Bylem tam, zwykly bogaty dom. Po dzwonku do furtki brak odzewu, więc nie wiem jak to z tym jest. Musiałem odwiedzić kilka sklepów ze sprzętem pc i w żadnym nie znali tez tego miejsca. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) Syn mojego szwagra (mieszkamy na tej samej działce) prowadził kiedyś sklep internetowy z częściami do modeli latających (silnikowych). Trzymał je w zaadoptowanej piwnicy i jego praca polegała na zbieraniu zamówień przez internet a potem pakowaniu i wysyłaniu.Nikt z tej samej ulicy,nic nie wiedział o tym sklepie internetowym. Zdarzało się kilka razy,że ktoś ,po umówieniu przez telefon,przyjeżdżał po odbiór samochodem.Zdarzały się też(rzadko) przypadki,że ktoś wpadł ale właściciela nie było,bo nie był umówiony.Nikt o to nigdy nie miał pretensji. Autorze,dzwoniłeś tam? Edytowane 30 Listopada 2015 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts