Gomezo213 0 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Witam, w grudniu mam zamiar wymienić w końcu telefon, od kilku tygodni byłem przekonany co do Xiaomi Redmi 2 Pro, lecz kilka dni temu wystartowała polska dystrybucja Meizu M2, i teraz mam dylemat, ponieważ oba telefony są w tym samym przedziale cenowym. Meizu jest nawet wydajniejsze od Xiaomi, lecz martwi mnie OS Meizu, ogólnie według mnie MIUI jest o wiele ładniejsze, tylko nie wiem jak z działaniem. Moje pytanie brzmi, który z tych telefonów lepiej wybrać, mój budżet to 600 zł, ale w tym przedziale cenowym, chyba tylko te dwa smartfony są rozsądnym wyborem. Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Mówisz o Meizu M2 czy M2 Note? M2 kupisz za niecałe 400zł z przesyłką do PL. MIUI jest bardziej kolorowe, ale cięższe od Flyme OS z Meizu. Tu masz tysiące opini posiadaczy Meizu http://telchina.pl/dyskusje-o-telefonach-meizu-f178.html, oczywiści o Xiaomi i porównania też znajdziesz, więc polecm przed zakupem się wczytać w opinie posiadaczy obydwu telefonów. Ja bym dozbierał 100zł i kupił LeTV Le1 X600 Edytowane 29 Listopada 2015 przez czamarek Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 LeTv jest bardzo dobrym pomysłem. Wstrzymaj się jeszcze troche to dam znać jak UMI Iron Pro się sprawuje. Cytuj Link to post Share on other sites
szukamtelborysowi 0 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Bierz redmi 2 PRO Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Redmi 2 Pro - najsłabszy z wymienionych tu telefonów Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts