gamingowystyl 1 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Cześć, tak wiem śmieszny temat "laptop dla graczy" lecz nie jestem jakimś zapalonym maniakiem fpsów, potrzebuje laptopa Alienware m18x r2 Lub Msi gt70 cena tak do 3000zł (wiem że to śmieszna cena lecz za tyle już można takie coś kupić) Chodzi mi o to że co jakiś czas się przemieszczam i potrzebuję laptopa na którym mogę sobie spokojnie pograć siedząc w hotelowy pokoju, lub siedząc gdziekolwiek gdzie mam gniazdko prądu, Od razu mówię inne oferty też mnie interesują, każdą rozpatrzę dodaje iż lubię masywne laptopy które dużo ważą i są ciężkie, ale jak już pisałem każdą ofertę rozpatrzę, Napisałem cena do 3tyś złotych ale jak ktoś ma laptopa za 3100 albo 3400 to też proszę pisać Edytowane 29 Listopada 2015 przez gamingowystyl Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wiem,że się pomyliłeś, ale te 34000 to fajnie wygląda... Cytuj Link to post Share on other sites
gamingowystyl 1 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wiem,że się pomyliłeś, ale te 34000 to fajnie wygląda... Dzięki, już mi oczy nie wyrabiają przez te siedzenia po nocach Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts