szefuncio 331 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Siemanko! Postanowiłem zastąpić wysłużonego SGS+ czymś nowszym. I tu wielka rozkmina, czym? Moimi typami są: -LG G3 -LG G FLEX 2 -Rozglądałem się za Xiaomi "Cegła" będzie mi służyć do: -Przeglądania internetów -Pisania na Fb, SMS i dzwonieniu -Granie w podróży, czy w kolejkach gdzieś, tak więc raczej rzadziej jak częściej Ma płynnie pracować i w miarę długo wytrzymywać - jedyne wymagania obowiązkowe. Czekam na konkretne odpowiedzi, z ew. uwagami co do moich typów. PS: Samsungami jakoś nie jestem specjalnie zainteresowany ale na biede moge kupić. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Moje propozycje OnePlus One Sony Xperia Z2 Od Samsunga to jedynie S5 Każdy się sprawdzi Jest jeszcze Honor 7 i Huawei P8 ale to jeśli nie grasz w zaawansowane gry bo mają słabawe gpu Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 LG G3 przez zbyt dużą rozdzielczość ekranu potrafi zamulić,chodzi o przeładowywanie ikonek na pulpicie i cierpi na tym bateria która przy standardowym użytkowania wytrzyma dzień pracy,ale przy intensywnym pół dnia.Sony Xperia Z2 będzie bardzo dobra-genialna bateria,3gb ram,lekka nakładka,bardzo dobra wydajność,dobry ekran,niezły aparat. Cytuj Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Ja dodam od siebie jeszcze note 3. Niezła bateria, dobry aparat, najlepszy ekran. Jeżeli nie przeszkadzają Ci wymiary, to najlepszy wybór. Jezeli coś mniejszego to Z2. Jeżeli jeszcze coś mniejszego to Z3 comp. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Lenovo ZUK Z1 ma genialną baterię. O nim bym pomyślał Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts