SpeediQ 5 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Witam 1) Kwota przeznaczona na zakup: ok. 1500zł 2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): ~15-17 3) Główne zastosowanie: Programy Autodesk np Inventor, Autocad (Sporadycznie gry np. CS GO) 4) Miejsce użytkowania: Uczelnia, dom 5) Wymagania specjalne: brak dysku SSD (dokupię go w późniejszym terminie, a przy tak małym budżecie to bez sensu moim zdaniem). Najlepiej 4GB RAM bo po co tracić na starcie na to pieniążki (budżet bardzo skromny) skoro można dokupić w razie potrzeby. 6) Osobiste preferencje: Obawiam się HP- miałem dv7 i rozkręcenie go w celu wyczyszczenia to był koszmar. Praktycznie na części pierwsze. Najchętniej kupiłbym w X-KOM ze względu na położony blisko mnie jeden z ich oddziałów (morele.net i esc.pl oczywiście wchodzą w grę) 7) System operacyjny: BEZ SYSTEMU- mam już wykupioną licencję 8) Własna propozycja: http://www.x-kom.pl/p/240276-notebook-laptop-156-lenovo-g50-80-i5-5200u-4gb-1000-dvd-rw.html Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Używki wchodzą w grę ? Also w tej cenie dostaniesz tylko pełne i3 3/4 generacji maksymalnie w nówkach ;3 Cytuj Link to post Share on other sites
SpeediQ 5 Napisano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Raczej tylko nowe modele. W grę wchodzi jedynie zakup na F-VAT 23%. Jak się ma sprawa w przypadku laptopów do 2 tys? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts