Mercur 0 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Hej, bardzo was proszę o podpowiedź czy warto jest się zastanowić nad zakupem takiego aparatu (http://allegro.pl/aparat-nikon-coolpix-l840-czerwony-zestaw-i5809478068.html). Jakieś wady czy zalety ma ten sprzęt? Może pelecacie coś innego w tej cenie? Niestety kompetnie nie znam się na tych rzeczach a w necie piszą jak zawsze milion rzeczy i nie wiadomo co i jak z góry dzięki Mercur Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ma wszystkie wady i zalety(?) superzooma. Za zaletę należy też uznać logo Nikona - daje +2 do respektu na dzielni. Cytuj Link to post Share on other sites
Dunny 42 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 W tych cenach to wszystkie aparaty są w sumie takie same. Kwestia gustu. Nie kumam wypowiedzi coogera o ,,+2 do respektu na dzielni.''. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Aparaty nie są takie same. Superzoomy to już bardziej. Cytuj Link to post Share on other sites
ex1000 0 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 dołączam się do pytania, bo nikt jak na razie nie dał jasnej odpowiedzi. W Media jest na promocji teraz za 700zł z groszami, warto kupić taki aparat na początek ? Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Hej, bardzo was proszę o podpowiedź czy warto jest się zastanowić nad zakupem takiego aparatu (http://allegro.pl/aparat-nikon-coolpix-l840-czerwony-zestaw-i5809478068.html). Jakieś wady czy zalety ma ten sprzęt? Może pelecacie coś innego w tej cenie? Niestety kompetnie nie znam się na tych rzeczach a w necie piszą jak zawsze milion rzeczy i nie wiadomo co i jak z góry dzięki Mercur dołączam się do pytania, bo nikt jak na razie nie dał jasnej odpowiedzi. W Media jest na promocji teraz za 700zł z groszami, warto kupić taki aparat na początek ? Dołóżcie do https://www.youtube.com/watch?v=9PvZk1VijAQ chyba,że nie macie hajsu na nic więcej to powinien styknąć L840. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ex1000 0 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dołóżcie do https://www.youtube.com/watch?v=9PvZk1VijAQ chyba,że nie macie hajsu na nic więcej to powinien styknąć L840. no do niego to trzeba min 500/600 zł dołożyć A według Cb ten nikon za 700 zł jest wart swojej ceny? Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Powinien być tańszy jak i pozostałe aparaty Cytuj Link to post Share on other sites
ex1000 0 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Powinien być tańszy jak i pozostałe aparaty No wiadomo : P Tylko chodzi mi o to czy warto kupić ten model za te 700 zł czy lepiej wydać taką kwotę na inny ? Chodź nie widziałem nic lepszego w tej cenie ;x Cytuj Link to post Share on other sites
Mercur 0 Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 No wiadomo : P Tylko chodzi mi o to czy warto kupić ten model za te 700 zł czy lepiej wydać taką kwotę na inny ? Chodź nie widziałem nic lepszego w tej cenie ;x dlatego właśnie pytałem dokładnie o ten model bo niestety funduszy na lepszy nie mam i czy warto wydać tą kase na ten aparat. Cytuj Link to post Share on other sites
ex1000 0 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Więc warto? Odp ktoś ? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Warto. Kup sobie i już nie zawracaj głowy. Cytuj Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 (edytowane) dlatego właśnie pytałem dokładnie o ten model bo niestety funduszy na lepszy nie mam i czy warto wydać tą kase na ten aparat. Więc warto? Odp ktoś ? warto jeśli nie macie pieniedzy na lepszy,czasem lepiej wypadnie od droższego kompaktu z zoomem 30x Edytowane 2 Grudnia 2015 przez mistrz Cytuj Link to post Share on other sites
ex1000 0 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 warto jeśli nie macie pieniedzy na lepszy,czasem lepiej wypadnie od droższego kompaktu z zoomem 30x I dziękuję, takiej odpowiedzi oczekiwałem. A jak się podszkolę itd to wtedy przejdę na lepszy model. Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts