Mizaczek 0 Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witam.. W grudniu wymieniam swój procesor na I76700k i mam pytanko jaka płytę główną byście polecili tak do 1000zł.. Komp będzie do grania i będę go podkręcac.. Obudowę chce kupić silent 800 albo NZXT H440.. A może jakaś inna obudowę możecie polecić chciałbym wyciszana i dobrze wentylowana.. Cytuj Link to post Share on other sites
Rausi 12 Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 (edytowane) MSI Z170A GAMING M5 - łatwo się kręci Edytowane 23 Listopada 2015 przez Rausi Cytuj Link to post Share on other sites
Bastazar 129 Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Mam zestaw Base 800 + AsRock Extreme4, dla mnie bomba. Płyta ładna i solidnie wykonana, procesor spokojnie kręci się na standardowe 4,5GHz - chociaż osobiście wolałem zostać na 4,4 i niższym napięciu. Ogólnie o obudowie - bardzo dobrze się sprawuje, przewiewna, sporo możliwości aranżacji wnętrza (ja np. dysk HDD wsadziłem do zatoki 5,25"), zarówno długie grafiki jak i wysokie coolery CPU wejdą bez problemu. MOBO to akurat kwestia estetyki. Rzygałem już w kółko czerwonymi akcentami. AsRock dał mi to czego chciałem, wysoką jakość + normalne kolory. Ten złoty w rzeczywistości wpada w miedziany/brązowo-pomarańczowy odcień, więc pod obudowę pasuje, a przy okazji ładnie się prezentuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Mizaczek 0 Napisano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Dziękuję a odpowiedzi.. Chętnie wysłucham jeszcze jakiś opini.. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts