Skocz do zawartości

Recommended Posts

Siema,
Czy w najbliższej przyszłości okres 2-4 miesięcy będzie jakiś nowy wydajny nexus?
Chcę wymienić swojego nexusa 5 a ten nexus 5x bądź nexus 6p są niewiele lepsze i za jaką cenę ...
Będą jakieś monstery (4gb ramu, 4k aparat,itp..) jeżeli chodzi o produkty googla w najbliższym czasie? 
Jestem skłonny kupić tego nexusa 5x (niezważając na cenę bo bardzo cenię produkty lg google) czy może poczekać te kilka miesięcy? 

Edytowane przez karison

Google zbyt często nie wyluszcza nowych modeli. Możesz zobaczyć kiedy wyszedł 5, 6 nie liczę bo takiego kloca się nie da normalnie nosić w kieszeni. 5x i 6p dopiero w tym roku. Najprędzej za rok a może dłużej.

Z tego co mi też wiadomo to 5x ma kilka problemów np z ekranem.

Motorola ma dosyć ciekawe urządzenia. Nowa Droid Turbo 2 która będzie w Polsce dostępna pod inną nazwą dokładnie nie pamiętam jaką ale Moto X i dalej nie mogę sobie przypomnieć. Jest też Moto X style jeśli Ci rozmiar odpowiada

Obecnie najlepszym flagowcem jest Galaxy S6. Świetne urządzenie praktycznie pod każdym względem oprócz baterii bo ma średnią.

Z innych telefonów to potworem jest też Meizu Pro 5. Ten sam procesor co S6 a urządzenie diametralnie inne no i też ma spore rozmiary.

Xiaomi też niebawem zaprezentuje Mi5. Będzie to ciekawa opcja

• Popieram 1

Moto X i dalej nie mogę sobie przypomnieć

Moto X Force.

Zapowiada się świetnie, patent z nietłukącym ekranem kupił mnie całkowicie, brat już czeka na premierę i zmienia swoją Xperię Z3, ja się waham, bo mogę mieć iP6 w niezłej cenie.