misiek245 0 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 witam posiadam sli 460 soc coś zrobiłem z napięciem gpu w programiku gigabyta i zniknął mi obraz. po restarcie mam obraz ładowania systemu win 7. potem obraz jest czarny i widać tylko kursor myszki pomocy Cytuj Link to post Share on other sites
kopczenko 1 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 tryb awaryjny probowales? moze stery wysypalo i game over, jedynie awaryjny cie ratuje, bo takty zapisaly sie dla trybu 3d a w awaryjnym bedzie 2d. Cytuj Link to post Share on other sites
misiek245 0 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 w awaryjnym to samo Cytuj Link to post Share on other sites
kopczenko 1 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 proboj na jednej karcie moze jedna cos zaniemogla i wszystko psuje;/ Cytuj Link to post Share on other sites
misiek245 0 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 dzięki chłopaki spróbuję na jednej. dam znać za 30 min winda postawiona na nowo, nic prawie na niej nie miałem, więc bez problemu. Teraz wszystko śmiga aż miło. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts