jjaannss33 0 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Witam, czy wiecie gdzie mogę kupić Samsunga Galaxy S5 Actice z polskim menu? A jeśli jest on nie do kupienia w Polsce to czy znacie jakiegoś innego wytrzymałego smartfona godnego polecenia? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Meizu metal. Cytuj Link to post Share on other sites
nowyuserjon 5 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Meizu metal. Dlaczego akurat ten model? Są jakieś do kupienia w polskiej dystrybucji, czy tylko te z zagranicznych stron i allegro? Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Meizu metal. Autor szuka wytrzymałego smartfon,a Ty rzuczasz nazwę smartfona bez podania argumentów dlaczego akurat ten model, nawet Meizu Metal nie charakteryzuje się nadzwyczajną wytrzymałością jak np. S5 Active, a to jest w obrębie zainteresowań autora. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 @Antiax no jakbym ja nie wiedział,że Meizu metal nie jest aż tak wytrzymały jak S5 active tyle że S5 active już nigdzie chyba nie kupi. Cytuj Link to post Share on other sites
nowyuserjon 5 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Jest możliwość kupienia tego Meizu Metal w Polsce i w polskim języku? Bo jak widziałem różne review, unboxingi na yt to nie było naszego języka, tylko chiński, niemiecki, angielski, portugalski... (?) Cytuj Link to post Share on other sites
jjaannss33 0 Napisano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Meizi matal to jakiś żart? Szukam smartfona który będzie wytrzymały Obecnie posiadam Samsunga Galaxy Xcover 2 i jestem z jego wytrwałości bardzo zadowolony jednak jego parametry nie powalają. Dlatego szukam smartfona z taka samą wytrzymałością ale o lepszych parametrach. Myślałem o Samsungu Xcover 3 ale wolałbym coś lepszego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts