qrczakuuu 0 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 § Budżet: myszka najlepiej do 300zł(max 350) , podkładka do 100 § Jakiej myszki obecnie używasz: zwykła za 30zł § Jaką masz obecnie podkładkę: brak § Z jakich wartości DPI korzystasz: --- § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: Około 5cm. § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): Głownie: mmo,fps,rpg § Ile przycisków używasz w myszce: oprócz LPM i PPM czasami dwóch bocznych § Chwyt: -- § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2 § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 7cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: czas kupić coś nowego § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): mała awaryjność myszki , w miare ładna najważniejsze mała!! Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Na pewno dobrze zmierzyłeś dłoń? Cytuj Link to post Share on other sites
qrczakuuu 0 Napisano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Na pewno dobrze zmierzyłeś dłoń? szczerze... przyzna się nie wiem... ale prosze brać pod uwage że mam bardzo małe dłonie ... jak 10 latek...(mam 18;) ) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts