qrczakuuu 0 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 twój budżet: 450zł jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna) mechaniczna w jakie gry grasz? cs , lol , rpg czy masz masywne dłonie czy nie? bardzo małe czy dużo piszesz na klawiaturze? tak czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? Nie koniecznie czy chcesz podświetlenie? Tak czy chcesz makra? mogą ale nie muszą czy chcesz dodatkowe klawisze? Nie trzeba czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? odczepiana twoje uwagi: Chce kupić klawiaturę mechaniczna do 450zł może być więcej, ma być głownie do gier, Chce aby miała podświetlenie. Główny problem... potrzebuje porty usb i wejście na słuchawki w niej. Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Twoje wymagania spełnia QPAD MK-85, ale musiałbyś dołożyć 100zł. Pod gry bierz wersję na MX Red (mała siła aktywacji, dzięki czemu palce nie bolą po dłuższym graniu). Cytuj Link to post Share on other sites
qrczakuuu 0 Napisano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Twoje wymagania spełnia QPAD MK-85, ale musiałbyś dołożyć 100zł. Pod gry bierz wersję na MX Red (mała siła aktywacji, dzięki czemu palce nie bolą po dłuższym graniu). nie dopisałem bardzo zależy mi na małej sile "aktywacji przycisku" bardzo ciekawa klawiaturka podkładka jest odłączana? Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 podkładka jest odłączana? Tak Cytuj Link to post Share on other sites
DjStar 25 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Skoro dużo piszesz, to może rozważ też opcję z przełącznikami Cherry MX Brown. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
qrczakuuu 0 Napisano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Wybór padł na QPAD MK-85 teraz prosił by o wypowiedz w moim poście o myszkę mogę prosić linka do tej klawiaturki? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts