ShotgunMesssiah 0 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam otóż mam bardzo irytujący problem. Ostatnio wyskoczyła mi następująca informacja "nie można nawiązać połączenia z usługą systemu windows". Szukałem na różnych forach, pytałem wuja googla i najczęstrzą radą na to było coś takiego: START->URUCHOM wpisz services.msc Poszukaj usługi Klient Zasad Grupy i sprawdź czy jest ustawiona na Automatyczny i włączona. Niestety Klient Zasad Grupy jest włączony. Zrobiłem formata, zainstalowałem wszystkie stety i wieczorem znowu wyskoczyła mi ta wspaniała informacja "nie można nawiązać połączenia z usługą systemu windows". Nie mam pojęcia co z tym zrobić, bardzo proszę o pomoc. Najlepsze jest jeszcze to że po tym błędzie komp nie widzi karty dźwiękowej, zużycie proca w idlu nie spada poniżej 25-30% a komp chodzi jak celeron 466mhz i nie chce się wyłączyć masakra!! Cytuj Link to post Share on other sites
radoslaw999 21 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Pytanie czysto z ciekawości: System oryginalny? Czy jakiś modowany? Sprawdź to: http://carbonize.co.uk/wp/2009/02/15/sy ... -on-vista/ P.S Mam nadzieję, że troszkę kumasz ENG Cytuj Link to post Share on other sites
ShotgunMesssiah 0 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Cholera nie pomogło Ale i tak wielkie dzięki za helpa System oryginalny Windows 7 home Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Jak system BOX to zadzwon na hotline MS. EDIT: Update biosu, sterownikow rozumiem zrobiony? EDIT2: Dysk przeskanuj czy nie ma bad sectorow. Cytuj Link to post Share on other sites
ShotgunMesssiah 0 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Dysk przeskanowałem, wszystko ok. Upa biosu nie robiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
ShotgunMesssiah 0 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Problem rozwiązany Winne wszystkiemu były najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej creative. Od początku miałem problemy z tą kartą, jednak pierwszy raz wystąpił taki problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts