Skocz do zawartości

LG G2 D802 skaczący obraz

Recommended Posts

Witam od 3 dni zaczął mi skakać obraz w telefonie LG G2 D802 16gb tu jest przykład z identycznym problemem

.Telefon mam od kilku miesięcy nigdy nie było z nim problemu ani razu mi niespadł itd.Nie instalowałęm niczego specjalnego tak nagle sie zrobiło w szczególności w grach nawet nie zbyt wymagającyh to sie dzieje tak mocno jak na filmiku.Teraz zdarzają się nawet drobne skoki w przeglądaniu internetu.Narazie podczas normalnego użytkowania sms i rozmowy się nic nie dzieje myślałem że może to przegrzewanie się telefonu ale to sie dzieje odrazu po odpaleniu aplikacji.Proszę o pomoc

Przywróciłem ustawienia fabryczne i niestety nie pomogło oddam go na gwarancje. Mam pytanie bo nie chciałbym żeby mi zaktualizowali system chciałbym zostać przy 4.4.2 i jak to zrobić?

• 2 tygodnie później...

Witam odebrałem dziś telefon została wymieniona taśma i nowy ekran ale niestety po 10 min użytkowania obraz zacząl skakać w tym czasie automatycznie aktualizowały się aplikacje nawet jescze karty sim nie wlożyłem co o tym myślicie jutro pójde go znowu oddać na serwis.

• 3 tygodnie później...

Witam odebrałem wczoraj telefon i jak narazie jest wszystko dobrze ale mam obawy ładować swoja ładowarką bo po ostatnim odbiorze telefonu chodził dobrze przez 30 min i dopiero jak podłączyłem ładowarke to po chwili zaczął skakać obraz i tak już zostało nawet po jej odłączeniu jak myślicie może to być wina ładowarki?teraz niby wymienili w telefonie antene,baterie i taśme.