Adam-K83 0 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Witam od 3 dni zaczął mi skakać obraz w telefonie LG G2 D802 16gb tu jest przykład z identycznym problemem .Telefon mam od kilku miesięcy nigdy nie było z nim problemu ani razu mi niespadł itd.Nie instalowałęm niczego specjalnego tak nagle sie zrobiło w szczególności w grach nawet nie zbyt wymagającyh to sie dzieje tak mocno jak na filmiku.Teraz zdarzają się nawet drobne skoki w przeglądaniu internetu.Narazie podczas normalnego użytkowania sms i rozmowy się nic nie dzieje myślałem że może to przegrzewanie się telefonu ale to sie dzieje odrazu po odpaleniu aplikacji.Proszę o pomocPrzywróciłem ustawienia fabryczne i niestety nie pomogło oddam go na gwarancje. Mam pytanie bo nie chciałbym żeby mi zaktualizowali system chciałbym zostać przy 4.4.2 i jak to zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Jak ci wgrają nowy, to zawsze można wrócić do starego. Jest wiele poradników jak to zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Adam-K83 0 Napisano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Wiecie może ile dni potrwa tak naprawa Cytuj Link to post Share on other sites
Adam-K83 0 Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Witam odebrałem dziś telefon została wymieniona taśma i nowy ekran ale niestety po 10 min użytkowania obraz zacząl skakać w tym czasie automatycznie aktualizowały się aplikacje nawet jescze karty sim nie wlożyłem co o tym myślicie jutro pójde go znowu oddać na serwis. Cytuj Link to post Share on other sites
ilov3 106 Napisano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 i jak im się znów nie uda naprawić to dostaniesz G3 Cytuj Link to post Share on other sites
Adam-K83 0 Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Hehe to by pasowało ale mam nadzieje że w końcu go naprawia bo na starej noki n73 z walnietą bateria i głośniczkiem długo nie wytrzymam Cytuj Link to post Share on other sites
Adam-K83 0 Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Witam odebrałem wczoraj telefon i jak narazie jest wszystko dobrze ale mam obawy ładować swoja ładowarką bo po ostatnim odbiorze telefonu chodził dobrze przez 30 min i dopiero jak podłączyłem ładowarke to po chwili zaczął skakać obraz i tak już zostało nawet po jej odłączeniu jak myślicie może to być wina ładowarki?teraz niby wymienili w telefonie antene,baterie i taśme. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts