DIXON 4 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 witam, potrzebuje podkładki pod mysz razer imperator, co polecacie? gorące propozycje nagradzam pochwałami Cytuj Link to post Share on other sites
Vatahar92 0 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Roccat Sota Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 @up najlepszy wybór potwierdzam Cytuj Link to post Share on other sites
niebiosa 0 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 w moim temacie nikt mi nie odpoawiada to wkleje tresc mojego posta tutaj ; p temat pasuje; ): Witam wszystkich ; ) Poszukuję podkładki pod mysz aktualnie posiadam a4techa x760 blue fire i qck mini. szmaciana podkładka i po 3 miesiącach użytkowania już nie jest tak dobra jak na początku. szukam jakiejś dobrej podkładki. Cena do 150 nawet 200 zł może uda sie wyskrobać. w dalszej perspektywie planuję kupić DA/mx518, wiec myszki optyczne i chciałbym, żeby podkładka jak najlepiej z nimi współpracowała. dodam jeszcze, że gram na low sensie, więc dobrze by było, gdyby podkładka nie była zbyt mała (rozmiar aktualnej jest sporą wadą dla mnie... ) patrzyłem na takie podkładki jak: razer goliathus speed, steelseries s&s, qck heavy (szmacianka )... Nie wiem jaką podkładkę wybrać. nie mówię, że to musi być któraś z powyższych. jeśli macie jakieś inne propozycje mieszczące się w cenie to śmiało wrzucajcie ;p przyjmę każdą propozycję, bo szukam tej "jedynej" ;p z góry dzięki za pomoc : ) Pozdro, niebiosa ; p Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 a dlaczego Sota? dajcie jakieś argumenty. Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Jest hybrydą. W środku ma specjalną "folię" która wspomaga działanie laserów Dobry kształt (nadgarstek się nie obciera) Cicha Elastyczna Nie ściera ślizgaczy Sama się nie ściera Ładnie wygląda na biurku Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 czyli wybieram sotę, tylko czarną czy niebieską? Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 A co wolisz. IMO czarna lepiej wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Dzięki hotig, jutro zamawiam Sotę, a co do koloru zdecyduje się przed samym zamówieniem pewnie to będzie czarny. Pozdrawiam, dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Niebieska na zdjęciach wygląda fajnie, ale w rzeczywistości tak... nijak. A czerń zawsze ładnie wyglądała. Cytuj Link to post Share on other sites
pjobbb 0 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 właśnie z DIXONEM mamy dylemat jaki kolor wybrać, powinien być jeden, nie mącili by nam w głowach :oops: hotig dokładnie! przegladalem zdjecia od roccat i od ludzi posiadających niebieską już na biurku i jest ogromna rożnica, wyglada lekko mowiac tandetnie , jeszcze się zastanowimy ale pewnie to bedzie czarna po kupieniu podzielimy sie przezyciami odnosnie tego wynalazku Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts