Peruskough 0 Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) Halo, Rozwaliłem sobie 2 dni temu ekran telefonu w G3 przygniatając go ręką (skomplikowana historia), telefon z tego co mi się wydaje jest sprawny, był w miarę zdatny do użytkowaniu po tym smutnym wydarzeniu. Kupiłem go jakieś 2 miesiące temu jako nowy, dowiedziałem się więc od serwisu, że u nich wymiana kosztuje 480 złotych, z kolei lokalny pan naprawiający telefon powiedział, że on zrobi to za 350, jednak wiąże się to z utratą gwarancji. Pytanie teraz brzmi, czy ta gwarancja jest warta tych 130 złotych? Może i brzmię jak skąpiec, ale w końcu 480 to praktycznie połowa ceny telefonu. Chodzi mi oto, czy telefony z tej serii mają jakieś częste problemy które gwarancja może rozwiązać czy w większości przypadków się to nie zdarza? I czy ostatecznie brać u pana handlarza czy wybulić i wysłać do serwisu? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam Edytowane 19 Listopada 2015 przez Peruskough Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Wysyłaj do serwisu,480 zł to spora kwota,ale lepiej zapłacić tyle za wymianę ekranu i mieć gwarancję niż zaoszczędzić te 130 zł i stracić gwarancję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts