szkama210 0 Napisano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Ale możliwe ze w g4 będę miał jakieś lagi ? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Nie będziesz miał. Cytuj Link to post Share on other sites
szkama210 0 Napisano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 a s6 czym się różni od edge poza zakrzywieniem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Edge ma minimalnie lepszą baterię. Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 a s6 czym się różni od edge poza zakrzywieniem ? S6 ma minimalnie gorszą baterię, ale różnicy nie odczujesz. Te krawędzi w Edge mają swoje zastosowanie - mogą być tam wyświetlane powiadomienia, godzina, pogoda itd. a ponadto jak telefon leży ekranem do podłoża i ktoś dzwoni to krawędź podświetla się na wybrany kolor, może mało praktyczne, ale efektowne. Jak sam wspomniałeś najistotniejszy jest tutaj design, który mnie przekonał natychmiastowo. Cytuj Link to post Share on other sites
szkama210 0 Napisano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 S6 ma minimalnie gorszą baterię, ale różnicy nie odczujesz. Te krawędzi w Edge mają swoje zastosowanie - mogą być tam wyświetlane powiadomienia, godzina, pogoda itd. a ponadto jak telefon leży ekranem do podłoża i ktoś dzwoni to krawędź podświetla się na wybrany kolor, może mało praktyczne, ale efektowne. Jak sam wspomniałeś najistotniejszy jest tutaj design, który mnie przekonał natychmiastowo. Według ciebie edge lepiej wygląda ? Cytuj Link to post Share on other sites
backshift 4 Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Tak czytam wasze komentarze (oczywiście nie wszystkie), zastanawiam się po co właściwie kupujecie telefon. Gdybym miał kupić tel. tylko ze względu na aparat udałbym się do najbliższego sklepu fotograficznego i wydał 2000 na lustro. Zdjęcia byłyby zdecydowanie lepsze niż z tel. Drogi autorze wątku, powinieneś przede wszystkim odpowiedzieć sobie na pytanie. Do czego ma służyć Tobie ten telefon.Odpowiadając jednak na Twój dylemat, polecę z własnej praktyki LG G4H815. Wybrałem ten model z dwóch dla mnie istotnych powodów. Pierwszy:Korzystałem już z technologii LG a mianowicie D802.Drugi:Każdy ma samsunga, dlatego ja chciałem mieć coś innego od wszystkich. Cytuj Link to post Share on other sites
szkama210 0 Napisano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Tak czytam wasze komentarze (oczywiście nie wszystkie), zastanawiam się po co właściwie kupujecie telefon. Gdybym miał kupić tel. tylko ze względu na aparat udałbym się do najbliższego sklepu fotograficznego i wydał 2000 na lustro. Zdjęcia byłyby zdecydowanie lepsze niż z tel. Drogi autorze wątku, powinieneś przede wszystkim odpowiedzieć sobie na pytanie. Do czego ma służyć Tobie ten telefon. Odpowiadając jednak na Twój dylemat, polecę z własnej praktyki LG G4H815. Wybrałem ten model z dwóch dla mnie istotnych powodów. Pierwszy: Korzystałem już z technologii LG a mianowicie D802. Drugi: Każdy ma samsunga, dlatego ja chciałem mieć coś innego od wszystkich. chodzi mi o to żeby telefon po paru miesiącach nie miał lagów, bateria chwilę trzymała, aparat, ekran Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 21 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Tak czytam wasze komentarze (oczywiście nie wszystkie), zastanawiam się po co właściwie kupujecie telefon. Gdybym miał kupić tel. tylko ze względu na aparat udałbym się do najbliższego sklepu fotograficznego i wydał 2000 na lustro. Zdjęcia byłyby zdecydowanie lepsze niż z tel. I wszędzie ze sobą będziesz zabierał lustrzankę ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
backshift 4 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 I wszędzie ze sobą będziesz zabierał lustrzankę ? Lustro jest zawsze ze mna. chodzi mi o to żeby telefon po paru miesiącach nie miał lagów, bateria chwilę trzymała, aparat, ekran Zastanawiam sie dlaczego wszyscy oczekuja by baterie trzymaly kilka dni skoro logiczne jest, im większy wyświetlacz tym krócej bateria będzie trzymać a do tego dochodzą aplikacje, które pożerają energie oraz dodatkowe funkcje powiązane z podzespołami.I tak jak napisałem, wstrzymaj się i wybierz g4. Przynajmniej można kupic 5 baterii i powiesz kolegom, że bateria trzyma pięć dni. B) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts