kamilmilancj 0 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Witam, poszukuje smartphone do 300 zł. Niestety mój obecny telefon uległ awarii a jest mi bardzo szybko potrzebny nowy. Preferował bym telefon z androidem. Przeglądałem allegro, uwagę przykuwają smartphony marek Lark, GoClever, Overmax, Kruger&Matz. Pytanie do was czy telefony te są warte tej ceny, czy za tą cenę dostanę coś innego lepszego, bardziej trwałego. Znalazłem np: GOCLEVER Czy 300 zł można kupić coś lepszego? Jeśli znalazło by się coś naprawdę ciekawego mogę wydać maksymalnie 400 zł. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Kamil Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) Wszystkie podane przez ciebie kuleją pod względem stabilności i optymalizacji systemu oraz serwisu z którego prędzej czy później trzeba będzie skorzystać bo również często się psują,a na naprawę trzeba czasami czekać miesiącami bo czekają na dostawę części,również wykonanie jest wątpliwe.W tej cenie najlepiej kupić coś na Windowsie jest płynniejszy,taka lumia 635 1gb ram byłaby dobra. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
kamilmilancj 0 Napisano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) Nigdy nie miałem okazji używania telefonu na Windowsie, ciekaw jestem jak jest z aplikacjami, czy są one podobne do tych na Androida. Czyli do 300 zł nie dostanę nic lepszego tak? Znalazłem kilka telefonów, mógł by ktoś doradzić? WINDOWS: Pierwszy Drugi Trzeci Czwarty Piąty ANDROID:Pierwszy Drugi Trzeci Czwarty Piąty Edytowane 17 Listopada 2015 przez kamilmilancj Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Bierz lumia 635 1gb ram jest najlepsza,inne lumie są słabsze,a reszta oprócz lumii to napisałem ci w poście wyżej jak z nimi jest. Cytuj Link to post Share on other sites
kamilmilancj 0 Napisano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Zależy mi trochę na telefonie dual sim, co powiesz na ten model LUMIA 532? Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 17 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Z windows to 'drugi' ewentualnie 'trzeci'. 532 - malutki i słaby ekran, jest gruba i ogólnie nie porywa chyba, że taki malutki Ci pasuje. Cytuj Link to post Share on other sites
kamilmilancj 0 Napisano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) Nie zależy mi na wielkości raczej, a co możecie powiedzieć o IPHONE? Pierwszy Drugi Trzeci Czwarty Piąty Czy są to wgl oryginalne wersje? Bo cena zaskakująco niska jak na 4 czy 4s Edytowane 17 Listopada 2015 przez kamilmilancj Cytuj Link to post Share on other sites
vankarol 6 Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Na iPhony się raczej nie decyduj, bo prawdopodobnie to refurby, a nie zwykłe używki. Z wymienionych przez Ciebie z Andoridem wg mnie myPhone Fun 4, a z WP Lumia 635. Cytuj Link to post Share on other sites
kamilmilancj 0 Napisano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Ok, a co możecie powiedzieć na temat tej LUMI? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Ta lumia jest zdecydowanie najlepsza. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts