Woldar 1 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Witam, Posiadam słuchawki Hyperx Cloud i zakładając je dzisiaj ,zauważyłem że zmienił się w nich dźwięk. Posprawdzałem trochę i podczas poruszania kablem zmienia się dźwięk na zasadzie ciszej/głośniej, więcej/mniej basu. Gdy odpowiednio zagnę kabel grają tak jak powinny i myślę ,że to on jest winowajcą. Mój problem polega na tym ,że została mi na nie około roczna gwarancja ale już kilka razy je rozebrałem w tym ściągnąłem pianki ,które były przyklejone i nie wiem czy mi ją uznają. Orientuje się ktoś czy są na nią jakieś szanse? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 to zależy, czy jakieś ślady zostawiłeś podczas otwierania muszli.Mogą uznać gwarancje albo się przyczepić i tym samym odmówić serwisowania. Cytuj Link to post Share on other sites
Woldar 1 Napisano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Śladów nie ma żadnych poza tymi piankami które oderwałem ,jedna nawet się rozerwała przez mój pośpiech. Wydaje mi się to trochę niesprawiedliwe ,że coś co nie jest związane z usterką przyczynia się do unieważnienia gwarancji. Ale zdawałem sobie z tego sprawę i teraz żałuję ,że to zrobiłem. Chyba przetnę ten kabel i zlutuje bo szkoda mi kolejnych pieniędzy za wysyłkę skoro jest nie wielka szansa na naprawę Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Jak nie wyślesz to się nie przekonasz A jak już luty jesz to pomysł może o wymianie kabla na coś bardziej trwałego 1 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 kiedyś rozebrałem słuchawki myślałem, że się nie domyślą, a się zorientowali. Podejrzewam, że to prosta naprawa także sam powinieneś, to zrobić, tylko dobrze zalutuj. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts