Spajd 0 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Witam szukam telefonu dla mnie. mój budżet : 500zł (jeśli wzrost wydajności/ jakości będzie duży, to dorzucę 50zł) gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : w dowolnym sklepie, Internecie nówka czy używka : używany preferowany rozmiar wyświetlacza : do 5,5" preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : do mało wymagajączych gier typu case simultor, facebook, youtube oraz słuchanie muzyki i przydał by się głośny głośnik ale nie jet wymagany. moje najważniejsze wymagania : żeby się nie zacinał, i żeby wytrzmał 3 lata oraz przydałby się głośny głośnik. jaki model : HTC, LG, SAMSUNG, SONY. aparat nie jest ważny Edytowane 15 Listopada 2015 przez Spajd Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Używaną sony Xperia z1 compact powinieneś kupić za ~550 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Spajd 0 Napisano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 ok czekam na więcej komentarzy Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 W tej cenie nic lepszego nie kupisz. Chyba że Nexus 4 ale tutaj słaba bateria i tylko 8 gb wbudowanej pamięci. Jeszcze zwykła pierwsza Zetka ale już Z1c dużo lepsza Cytuj Link to post Share on other sites
Paluchowy 1 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Samsung Galaxy Core Prmie - mam od pół roku. Działa bez zarzutu.Ale czy wytrzyma 3 lata to nie wiem Edytowane 15 Listopada 2015 przez Paluchowy Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Ten Core Prime to badziewie. Cytuj Link to post Share on other sites
Spajd 0 Napisano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Z tego co patrzyłem na allegroszu to szybciej jest wyrwać w tej cenie z1 niz z1c. Jeszcze znalazłem taniutki huawei p6 za jedyne 220 + 100 za digitizer jest pękniety ale sprawny cały i prosze o opinie czy będzie duża różnica wydajności między z1 a huawei p6 bo huawei jest 2x tańszy A co z głośnikiem w z1 lub z1c? moja koleżanka ma core prime spadł jej z wysokości 50 cm na tylnią klapke i popękał cały wyświetlacz ale dotyk działa. Kiedyś miałem huaweia a mianowicie y300 bardzo był wytrzymały rzucałem nim o ściany żucałem na asfalt wyświetlaczem itd i jedynie co było widać to ryski pod śwatłem tylko starcia z wodą nie wytrzymał, także wiem ze honory są twarde ale linia P to nie wiem Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Deusjarek 449 Napisano 16 Listopada 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Poszukaj na olx jeszcze,zarówno Z1 jak i Z1c są bez porównania lepsze od tego Huawei,różnica jest ogromna. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Spajd 0 Napisano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Zakupiłem huaweia dziś przyszedł jest świetny wcale się nie zacina każda najbardziej wymagająca gra nie stanowi dla niego problemu i na testach wyszło ze z1 jest gorszy i to widac mój kolega ma z1 zacinają mu sie gry co umnie dzałają bez problemu i zacinaja mu sie podstawowe zaania a telefon ma miesiac nigdy nie byl naprawiany został zakupiony w mediaexpert Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts