Skocz do zawartości

Telefon do 500 zł

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Deusjarek,

Recommended Posts

Witam

szukam telefonu dla mnie.

• mój budżet : 500zł (jeśli wzrost wydajności/ jakości będzie duży, to dorzucę 50zł)
  • gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : w dowolnym sklepie, Internecie
  • nówka czy używka : używany
  • preferowany rozmiar wyświetlacza : do 5,5"
  • preferowany system mobilny : Android
  • do czego będę używać urządzenia : do mało wymagajączych gier typu case simultor, facebook, youtube oraz słuchanie muzyki i przydał by się głośny głośnik ale nie jet wymagany.
  • moje najważniejsze wymagania : żeby się nie zacinał, i żeby wytrzmał 3 lata oraz przydałby się głośny głośnik.
  • jaki model : HTC, LG, SAMSUNG, SONY.
  • aparat nie jest ważny
Edytowane przez Spajd

Z tego co patrzyłem na allegroszu to szybciej jest wyrwać w tej cenie z1 niz z1c. 

Jeszcze znalazłem taniutki huawei p6 za jedyne 220 + 100 za digitizer jest pękniety ale sprawny cały i prosze o opinie czy będzie duża różnica wydajności między z1 a huawei p6 bo huawei jest 2x tańszy

A co z głośnikiem w z1 lub z1c?

moja koleżanka ma core prime spadł jej z wysokości 50 cm na tylnią klapke i popękał cały wyświetlacz ale dotyk działa.

Kiedyś miałem huaweia a mianowicie y300 bardzo był wytrzymały rzucałem nim o ściany żucałem na asfalt wyświetlaczem itd i jedynie co było widać to ryski pod śwatłem tylko starcia z wodą nie wytrzymał, także wiem ze honory są twarde ale linia P to nie wiem 

Zakupiłem huaweia dziś przyszedł jest świetny wcale się nie zacina każda najbardziej wymagająca gra nie stanowi dla niego problemu i na testach wyszło ze z1 jest gorszy i to widac mój kolega ma z1 zacinają mu sie gry co umnie dzałają bez problemu i zacinaja mu sie podstawowe zaania a telefon ma miesiac nigdy nie byl naprawiany został zakupiony w mediaexpert