failowsky 1 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 mój budżet : 700 zł jeśli warto to 50 zł mogę dołożyć. gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Gdzie najtaniej, zakup z internetu jak najbardziej wchodzi w grę nówka czy używka : Preferuje nowe, nigdy nie kupowałem używki i się boje. preferowany rozmiar wyświetlacza : 4,5 do 5 cali. preferowany system mobilny : Wolałbym androida do czego będę używać urządzenia :Zdjęcia, przeglądanie internetu. moje najważniejsze wymagania : Szybki, dobra bateria, dobry aparat z tyłu przynajmniej 8mp, z przodu 5. Zainteresował mnie myphone infinity 3g można go dostać od 650 zł, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Motorola moto g2 Cytuj Link to post Share on other sites
failowsky 1 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Motorola moto g2 Telefon całkiem fajny, ale ma kilka rzeczy które mi nie odpowiadają i w których przegrywa z myphone infinity 3g 1. aparat 2, procesor 3. pamięć wewnętrzna. Dzięki za propozycje natomiast póki co zostaje przy myphonie i czekam na inne propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Myphone ma wątpliwe wykonanie,kuleje pod względem stabilności i optymalizacji oraz serwisu gwarancyjnego z którego prędzej czy później będzie trzeba skorzystać bo również często się psują,zapewne brak aktualizacji.Asus zenfone 2 laser 16gb jeśli ma być nowy,gdybyś jednak brał pod uwagę używki to w tej cenie masz sony Xperia Z1 zdecydowanie najlepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
failowsky 1 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Myphone ma wątpliwe wykonanie,kuleje pod względem stabilności i optymalizacji oraz serwisu gwarancyjnego z którego prędzej czy później będzie trzeba skorzystać bo również często się psują,zapewne brak aktualizacji.Asus zenfone 2 laser 16gb jeśli ma być nowy,gdybyś jednak brał pod uwagę używki to w tej cenie masz sony Xperia Z1 zdecydowanie najlepszy. Ten asus jest bardzo fajny tylko że musiałbym troche dołożyć, do moich 700 zł. Natomiast z1 jest po prostu idealna tylko nie mam doświadczenia w kupowaniu używanych telefonów, mógłbyś mi doradzić gdzie i jak kupić taką używke ? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Na allegro albo olx tylko żeby był z Polski,najlepiej odbiór osobisty,jak jest folia to odkleić i pod światło sprawdzić czy ma rysy i sprawdzić ogólny stan ,jak znajdziesz jeszcze na gwarancji to ma być pierwotny dowód zakupu. Cytuj Link to post Share on other sites
failowsky 1 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Na allegro albo olx tylko żeby był z Polski,najlepiej odbiór osobisty,jak jest folia to odkleić i pod światło sprawdzić czy ma rysy i sprawdzić ogólny stan ,jak znajdziesz jeszcze na gwarancji to ma być pierwotny dowód zakupu. A do ilu miesięcy użytkowania szukać ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts