Skocz do zawartości

Smartfon za około 700 zł

Recommended Posts

• mój budżet : 700 zł jeśli warto to 50 zł mogę dołożyć.

• gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Gdzie najtaniej, zakup z internetu jak najbardziej wchodzi w grę  :)

nówka czy używka : Preferuje nowe, nigdy nie kupowałem używki i się boje.

preferowany rozmiar wyświetlacza : 4,5 do 5 cali.

preferowany system mobilny : Wolałbym androida

do czego będę używać urządzenia :Zdjęcia, przeglądanie internetu.

moje najważniejsze wymagania : Szybki, dobra bateria, dobry aparat z tyłu przynajmniej 8mp, z przodu 5.

Zainteresował mnie myphone infinity 3g można go dostać od 650 zł, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje ;) 

Z góry dziękuje za pomoc. 

Myphone ma wątpliwe wykonanie,kuleje pod względem stabilności i optymalizacji oraz serwisu gwarancyjnego z którego prędzej czy później będzie trzeba skorzystać bo również często się psują,zapewne brak aktualizacji.Asus zenfone 2 laser 16gb jeśli ma być nowy,gdybyś jednak brał pod uwagę używki to w tej cenie masz sony Xperia Z1 zdecydowanie najlepszy.

Myphone ma wątpliwe wykonanie,kuleje pod względem stabilności i optymalizacji oraz serwisu gwarancyjnego z którego prędzej czy później będzie trzeba skorzystać bo również często się psują,zapewne brak aktualizacji.Asus zenfone 2 laser 16gb jeśli ma być nowy,gdybyś jednak brał pod uwagę używki to w tej cenie masz sony Xperia Z1 zdecydowanie najlepszy.

Ten asus jest bardzo fajny tylko że musiałbym troche dołożyć, do moich 700 zł. Natomiast z1 jest po prostu idealna tylko nie mam doświadczenia w kupowaniu używanych telefonów, mógłbyś mi doradzić gdzie i jak kupić taką używke ?