donrataj 0 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Witam,Po raz drugi przymierzam się do odstawienia na półkę mojej NOKII e52. Oferta jaką wybrałem, możliwości finansowe oraz długie godziny przy recenzjach i na forach obfitują w ograniczenie wyboru do dwóch wymienionych w temacie telefonów: Honor 7Z3 Compact.Telefonu potrzebuje do dzwonienia, internetu, zdjęć, czasami muzyki. Na pewno nie będę na nim grał w gry. Zależy mi głównie na bardzo sprawnym działaniu urządzenia.Tak jak wspomniałem, będzie to mój pierwszy smartfon i tutaj moje obawy przede wszystkim co do wielkości Honora. Z kolei w z3 compact- wielkość jest plsuem, jednak przerażają mnie opinie o pękającej obudowie.Czy długo trwa przestawienie się na tak duży telefon? Plis o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Większy ekran to lepszy komfort w przeglądaniu internetu,do większej wielkości Honor 7 szybko się przyzwyczaisz,obydwa działają bardzo dobrze-3gb ram na pokładzie i lekkie nakładki,baterię ma lepszą Z3 compact która jest wyśmienita,Honor 7 ma niezłą. Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jako posiadacz z3 compact nie stwierdzam u siebie tego pseudo "pękające obudowy" .Bywały to w pierwszych partiach a teraz szanse na to że ci samo coś strzeli jest bardzo ale to bardzo małe,chodź sony o tym wie doskonale i nie ma problemu żeby w ramach gwarancji to ci zrobili. Cytuj Link to post Share on other sites
DeltaWorld 408 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja także polecam Z3c. Jak sama nazwa wskazuje urządzenie jest kompaktowych rozmiarów, wydajne i... ładne Myślę, że z tradycyjnego telefonu będzie się łatwiej przenieść właśnie na tego smartphona. Rozumiem, że inne modele są definitywnie odrzucone? Bo taki OnePlus X myślę, że też by się nadawał Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts