Mateusz268 0 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Witam mój problem dotyczy jak w temacie Outlooka. Mianowicie chodzi o możliwość drukowania e-mail'a przez ten program, a dokładnie chodzi o to czy jest możliwość w samym mailu dodać datę odbioru, może jest taka opcja po przez zmianę jakiejś noty lub inna możliwość ? Link o co mi chodzi. http://imgur.com/voaN06h Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Bambo1983 95 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Data odbioru ? Hm, przez kogo ? Klienta ? Skrzynkę ? Jeśli chodzi o datę 'otwarcia' wiadomości - praktycznie niemożliwe bez jakiegoś 3rd party softu albo VBA scriptu. Edytowane 13 Listopada 2015 przez Bambo1983 Cytuj Link to post Share on other sites
Mateusz268 0 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Data odbioru ? Hm, przez kogo ? Klienta ? Skrzynkę ? Jeśli chodzi o datę 'otwarcia' wiadomości - praktycznie niemożliwe bez jakiegoś 3rd party softu albo VBA scriptu. Chodzi o datę odbioru wiadomości przez skrzynkę zależy mi na tym żeby data ta znajdowała się na mailu tak jak było tam w linku, jest to w ogóle możliwe? Cytuj Link to post Share on other sites
Bambo1983 95 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Jest możliwe. Ale niekoniecznie proste Wszystko jest w źródle wiadomości (w Outlooku możesz nawet podglądnąć tzw. Internet Headers, otwórz wiadomość 2x klikając na niej -> File -> Properties). Jak wydrukować Internet Headers wraz z wiadomością ? To już wygoogluj sobie np "Outlook print internet headers" czy coś... (http://blogs.technet.com/b/sbradley/archive/2012/10/31/internet-headers-and-outlook.aspx) PS. A po co to tak właściwie ? Skąd podejrzenie, że mail mógł dotrzeć do skrzynki później niż kilka-kilkanaście minut po wysłaniu ? Edytowane 13 Listopada 2015 przez Bambo1983 Cytuj Link to post Share on other sites
Mateusz268 0 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) PS. A po co to tak właściwie ? Skąd podejrzenie, że mail mógł dotrzeć do skrzynki później niż kilka-kilkanaście minut po wysłaniu ? Jest potrzebne , niestety nie mogę udzielić takich informacji. Ale wielkie dzięki za pomoc. Edytowane 13 Listopada 2015 przez Mateusz268 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts