lenovoa760 0 Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Ja myślałem o sprzedającym na llegro Sklep_TV-SAT ktoś coś wie o nim? I wiem, że to strasznie drogo ale mam jakąś tam gwarancję i nie będą mnie ścigać za cło a przy dzisiejszej cenie dolara to i tak milionów nie oszczędzę. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Na xiaomiforsale.com wszystkie opłaty są już wliczone w cenę. Cytuj Link to post Share on other sites
lenovoa760 0 Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Oszczędność na poziomie 70zł w porównaniu do allegro a czekać trzeba pewnie ze dwa tygodnie i masz rok gwarancji - du*y nie urywa ten xiaomiforsale Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Mi paczka z powerbankiem zamówiona na xiaomiforsale przyszła po 3 dniach z Czech, także dwa tygodnie to to nie są. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts