qwert 1 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Cześć Czy podpinając to urządzenie pod USB mam możliwość łączyć się z internetem bezprzewodowo czy jest to zupełnie sprzęt do czegoś innego? Jeśli to coś innego proszę o jakąś informację co mogę kupić z dobrym zasięgiem w niskich pieniążkach Dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Zależy w jaki sposób otrzymujesz internet. To mały router, bardziej mobilny na pewno niż domowy. Do domu właściwy będzie np. Tp-Link TL-WR842ND. Chyba, że masz łącze ADSL czy mobilne to wtedy trzeba będzie co innego szukać. Cytuj Link to post Share on other sites
qwert 1 Napisano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Łączę domowe chyba z Virgin'a. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Jeśli chodzi o jakąś kablówke to tp link, który proponowałem nada się. Jeśli chodzi o operatora virgin mobile to potrzebujesz routera mobilnego np. Huawei B593s-22. Cytuj Link to post Share on other sites
qwert 1 Napisano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Ale chyba źle napisałem. Mi potrzebny jest bajer do podłączenia do PC żebym nie musiał kabla przeciągać przez pół domu Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Więc jeśli masz router wifi to potrzebujesz jeszcze karty wifi do komputera np. Tp-Link 822n czy 8Level WUSB-300AS. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts