legolas638 5 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Siema, Ostatnio wyszedł mi dziwny problem z telefonem. A mianowicie z dźwiękiem. W ogóle nie gra muzyka z odtwarzacza, również z filmów. Nie mogę też nagrywać filmików. Nie słychać nawet sygnału połączenia jak się dzwoni ani głosu drugiej osoby. Większość by pewnie pomyślała teraz ,że po prostu padł mi głośnik. Ale tu nadchodzi niespodzianka. Otóż gdy ktoś do mnie dzwoni, dzwonek normalnie gra, również budzik działa bez zarzutu. Tryb głośnomówiący również działa. Sygnał SMS również słyszalny. Więc w czym może tkwić problem? Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Rozróżnij głośnik rozmów a głośnik główny. Może jest wyciszony. Czasem zdarzają się dziwne sytuacje z androidem, że głośnik nagle przestaje działać i najprościej wykonać reset do ustawień fabr. Cytuj Link to post Share on other sites
legolas638 5 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Czyli mam rozumieć że dźwięk dzwonka idzie z głośnika rozmów? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Tylko głos idzie z głośnika do rozmów,wszelkie powiadomienia,budzik,SMS,dźwięk dzwonka idą z głośnika głównego. Cytuj Link to post Share on other sites
legolas638 5 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Czyli to nie jest wina głośnika tylko coś innego. O to właśnie mi chodziło. Cytuj Link to post Share on other sites
KamWi 8 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 No to jak wyżej Longhorn polecał, spróbuj ustawień fabrycznych lub factory resetu Cytuj Link to post Share on other sites
legolas638 5 Napisano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 No jakby do wystarczyło zrobić reset do bym tu nie pisał. Coś jest nie halo i nie mam pojęcia co. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 To jak reset nie pomaga, to przed naprawą w serwisie można jeszcze spróbować wgrać of nowa soft używając sony PC companion. Zakładka napraw telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Dokładnie.Może coś w sofcie się zepsuło,oby wgranie nowego softu pomogło,bo inaczej zostaje tylko naprawa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts